ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
ΚΡΕΑΤΑ & ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
Εγγυημένη γεύση με σφραγίδα ποιότητας

Όλα τα καλά κρέατα έχουν το όνομα ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ! Εμείς στα LIDL φροντίζουμε κάθε μέρα να σας προσφέρουμε το πιο φρέσκο και αγνό χοιρινό κρέας, κεμπάπ, σουβλάκι και κοτόπουλο, από τους καλύτερους Έλληνες προμηθευτές του τόπου μας. Εφαρμόζουμε τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους, τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας σε συνεργασία με την Agrolab, ενός από τα κορυφαία ελληνικά εργαστήρια τροφίμων.

Τα προϊόντα που είναι συσκευασμένα, σε αντίθεση με τα προϊόντα στον πάγκο, μένουν προστατευμένα και δεν αλλοιώνονται. Γι’ αυτό κι εμείς συσκευάζουμε κάθε προϊόν ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ, σε προστατευμένη και τροποποιημένη ατμόσφαιρα, τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Μόνο έτσι είμαστε σίγουροι ότι διατηρούνται στην ίδια κατάσταση από τη στιγμή της παραγωγής τους, μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξετε τη συσκευασία, για να τα απολαύσετε.

Πάνω σε όλες τις συσκευασίες μας θα βρείτε τα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος, όπως τον τόπο προέλευσης και την ημερομηνία παραγωγής και λήξης. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική φρεσκάδα τους. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ σε κάθε ψυγείο LIDL και απολαύστε με τους αγαπημένους σας όλη τη νοστιμιά ενός ζουμερού, καλοψημένου κρέατος.