Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Τρουφάκια δημητριακών με μέλι και ταχίνι με κακάο
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Σε ένα μπολ ρίχνετε το μέλι, το ταχίνι, το ξύσμα, τα δαμάσκηνα και το μούσλι. Έπειτα ανακατεύετε καλά. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο, για να σφίξει λίγο. Στη συνέχεια το πλάθετε σε μικρά μπαλάκια και το περνάτε από το κακάο, αφού το έχετε απλώσει σε ένα ταψί. Σερβίρετε σε κολονάτα ποτήρια, στολίζοντας με ένα φυλλαράκι δυόσμου.

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
8-10
ΧΡΟΝΟΣ
15΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Επιδόρπια
ΥΛΙΚΑ
  • 120 g ταχίνι με κακάο
  • 90 g μέλι
  • λίγα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι, κομμένα σε μικρά καρέ κομμάτια
  • 100 g μούσλι με αποξηραμένα φρούτα, θρυμματισμένο
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • λίγη σκόνη κακάο
  • λίγα φυλλαράκια δυόσμου

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ