Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Σπιτικό μπιφτέκι από βόειο και χοιρινό κιμά με τυρί cheddar και μπρουσκέτες

Βάζουμε μέσα σε ένα ταψί του φούρνου το νερό, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το ξερό βασιλικό και ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μπιφτέκια μέσα στο ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 22-23 λεπτά.

Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και γυρίζουμε τα μπιφτέκια.

Ξανά βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για 3 λεπτά ακόμα.

Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και βάζουμε από μία φέτα cheddar σε κάθε μπιφτέκι.

Ξανά βάζουμε τα μπιφτέκια στο φούρνο για 2 λεπτά, για να λιώσει το cheddar.

spitiko-bifteki

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
1
ΧΡΟΝΟΣ
15΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Βόειο Κρέας, Χοιρινό Κρέας
ΥΛΙΚΑ
  • 1 συσκευασία των 500 γραμ. σπιτικό μπιφτέκι
  • 150 γραμ. νερό
  • 50 γραμ. ελαιόλαδο
  • 5 γραμ. αλάτι
  • 1 πρέζα ξερό βασιλικό
  • 4 φέτες τυρί cheddar « Valley Spire»

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ