Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Σαλάτα με φασόλια μαυρομάτικα και χαλβά βανίλιας
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλάτι και τον χυμό πορτοκαλιού. Σερβίρετε, τοποθετώντας τον χαλβά επάνω και στολίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
1-2
ΧΡΟΝΟΣ
15΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σαλάτες, Σαρακοστιανά
ΥΛΙΚΑ
  • 250 g βρασμένα φασόλια
  • 60 g φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 200 g χαλβάς, κομμένος σε τετράγωνα κομμάτια
  • 20 g ρόκα baby
  • 25 g σαλάτα ανάμεικτη
  • 18 g ελαιόλαδο
  • χυμός ενός πορτοκαλιού
  • 1 κουτ. της σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ