Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Σαλάτα με μπέικον και αβοκάντο

Τοποθετούμε τα φύλλα της σαλάτας iceberg και τρικολόρε σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε το αβοκάντο.

Ζεσταίνουμε σε υψηλή θερμοκρασία ένα αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε το μπέικον και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.

Τοποθετούμε το μπέικον στη σαλάτα μας.

Προσθέτουμε τα κρουτόν.

Σε ένα μικρό μπολ, αναμιγνύουμε καλά το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα,το σκόρδο, και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά την προτίμηση μας.

Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σος ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε!

salad-avocado

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
1
ΧΡΟΝΟΣ
10΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σαλάτες
ΥΛΙΚΑ
  • Τα φύλλα ενός μαρουλιού iceberg, πλυμένα, χοντροκομμένα
  • 1/2 σακούλα, έτοιμη σαλάτα τρικολόρε
  • 1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε λωρίδες
  • 3 φέτες μπέικον, χοντροκομμένες
  • Μια χούφτα κρουτόν
  • Το χυμό από 1 λεμόνι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.σ μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ