Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Pop Corn με βούτυρο, θυμάρι και δενδρολίβανο

Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε ελαιόλαδο, τόσο ώστε να καλύψει τον πάτο.

Ρίχνουμε τα ποπ κορν, τόσα ώστε να καλύψουν τον πάτο της κατσαρόλας.

Ψήνουμε σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να ετοιμαστούν.

Σε ένα μικρό σκέυος, λιώνουμε το βούτυρο.

Στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε τα φύλλα από το δενδρολίβανο και το θυμάρι και τα προσθέτουμε στο λιωμένο βούτυρο.

Περιχύνουμε τα ποπ κορν μας με το αρωματικό βούτυρο και ανακατεύουμε.

Απολαμβάνουμε!

pop-corn-gif-final-low

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
1-2
ΧΡΟΝΟΣ
10΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ
  • Καλαμπόκι για ποπκορν
  • Ελαιόλαδο
  • 4 κλωνάρια δενδρολίβανο
  • 4 κλωνάρια θυμάρι
  • 3 κ.σ βούτυρο αγελάδας, αλατισμένο

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ