Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Λουκάνικα Φρανκφούρτης τυλιγμένα με μπέικον και ψητό χαλούμι

Βάζουμε τα λουκάνικα σε βραστό νερό και τα βράζουμε για 3 λεπτά. Αφού κρυώσουν τα τυλίγουμε με μια φέτα μπέικον λοξά. Τα πιάνουμε με οδοντογλυφίδες και τα ψήνουμε στο φούρνο για 13 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες από τα λουκάνικα.

Κόβουμε το χαλλούμι στη μέση. Ψήνουμε το χαλλούμι σε ένα γραμμωτό τηγάνι και από τις δύο πλευρές. Κόβουμε μια ντομάτα σε λεπτές ροδέλες, τις αλατίζουμε και τις ψήνουμε σε γραμμωτό τηγάνι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε τη πιπεριά Φλωρίνης μαζί με τη μουστάρδα.

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Σερβίρουμε σε ένα ντιπάκι τη σάλτσα μουστάρδας. Σε ένα πιάτο βάζουμε το χαλλούμι, τα λουκάνικα, τη ψητή ντομάτα και 2-3 φέτες φρυγανισμένο ψωμί.

loukanika

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
1
ΧΡΟΝΟΣ
15΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Χοιρινό Κρέας
ΥΛΙΚΑ
  • 1 συσκευασία των 300 γραμ. λουκάνικα Φρανκφούρτης «Αγροικία»
  • 150 γραμ. μπέικον καπνιστό σε φέτες «Αγροικία»
  • 1 συσκευασία των 225 γραμ. χαλλούμι «Γάλπο»
  • Για τη σάλτσα μουστάρδας
  • 4 κ.τ.σ. μουστάρδα
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κυβάκια

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ