Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
λουκάνικα χωριάτικα σε ψωμί τσιαπάτα με φρέσκια ντομάτα και κρεμμύδι

Σε ένα γραμμωτό τηγάνι ψήνουμε τα λουκάνικα, τα οποία τα έχουμε ανοίξει στη μέση και από τις δύο μεριές.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Αφού γυαλίσουνε προσθέτουμε 1 κ.τ.σ. μουστάρδα και μία 1 κ.τ.σ. κέτσαπ.

Ζεσταίνουμε στο φούρνο τη τσιαπάτα για 4 λεπτά. Την κόβουμε στη μέση και βάζουμε το τυρί , τα λουκάνικα, το κρεμμύδι, τις πίκλες αγγούρι και τα ντοματίνια.

tsiapata-loukaniko

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
1
ΧΡΟΝΟΣ
15΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ
  • 300 γραμ. λουκάνικα χωριάτικα «Ορεινή Αγροικία»
  • 1 φέτα ψωμί τσιαπάτα
  • 120 γραμ. κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μισές λεπτές ροδέλες
  • 300 γραμ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.τ.σ. μουστάρδα
  • 2 φέτες edam «Milbona»
  • 5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 πίκλες αγγούρι κομμένες σε λεπτές λουρίδες

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ