Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Κεφτεδάκια από κιμά κοτόπουλου με φρέσκια τομάτα και ταλιατέλες

Σε χαμηλή κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε την τομάτα κονκασέ και ανακατεύετε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνετε τον ζωμό λαχανικών, τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Βράζετε για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 1 ώρα με κλειστό καπάκι. Κλείνετε τη φωτιά και αποσύρετε την κατσαρόλα. Προσθέτετε τον δυόσμο και τη φρέσκια ρίγανη, κλείνετε το καπάκι και μαγειρεύετε, μέχρι να ενωθούν τα αρώματα.

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
2/5
ΠΙΑΤΑ
4
ΧΡΟΝΟΣ
60΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πουλερικά
ΥΛΙΚΑ
  • Για τη σάλτσα
  • 45 g ελαιόλαδο
  • 225 g κρεμμύδι
  • 900 g τομάτα κονκασέ
  • 1 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη
  • 2 κουτ. της σούπας φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
  • 1 l ζωμός λαχανικών
  • 1 κανελόξυλο
  • 7 κόκκοι μπαχάρι
  • 7 καρφογαρίφαλα
  • 3 g αστεροειδής γλυκάνισος
  • 7 g αλάτι
  • 1 g πιπέρι
  • 5 g ζάχαρη

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ