Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Hot Dog

Βράζουμε τα λουκάνικα σε νερό για 4-5 λεπτά. Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση και αφαιρούμε τη ψίχα. Αν μας παιδεύει κόβουμε τις γωνίες από πίσω για να το ξετρυπίσουμε. Προσθέτουμε στο εσωτερικό του τη κέτσαπ, τη μουστάρδα, την πίκλα αγγούρι και τα λουκάνικα. Κόβουμε διαγώνια τη μπαγκέτα και σερβίρουμε σε ένα πιάτο.

hot-dog-gif-final

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
2
ΧΡΟΝΟΣ
15΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ
  • 1 μπαγκέτα κομμένη στη μέση
  • 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • 2 αγγουράκια πίκλα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • Κέτσαπ
  • Μουστάρδα

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ