Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Εύκολη Μεσογειακή πίτσα με πίτα τορτίγιας

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο τις πίτες για 4 λεπτά.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να μαραθούν καλά. Μοιράζουμε τα μανιτάρια στις δύο πίτες, αφού τα έχουμε στραγγίξει σε σουρωτήρι.

Βάζουμε από 7 φέτες ζαμπόν βραστό καπνιστό «Dulano» σε κάθε πίτα απλωτά, τρεις φέτες σαλάμι αέρος «Αγροικία» και σκεπάζουμε με τρεις φέτες κασέρι «Τρεις Βοσκοί». Από πάνω βάζουμε από 1 κ.τ.σ. ελιές καλαμών «ευ» κομμένες σε ροδέλες και λίγη ντομάτα κονκασέ.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 3 λεπτά.

Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και βάζουμε από 40 γραμ. τυρί τριμμένο Gouda «Milbona». Ξανά ψήνουμε στο φούρνο για 5 λεπτά ώσπου να λιώσει το τυρί.

pizza-tortilla

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
1-2
ΧΡΟΝΟΣ
15΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ
  • 50 γραμ. ελαιόλαδο
  • 150 γραμ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 2 πίτες τορτίγιας

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ