Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Χωριάτικη σαλάτα στο καρβέλι

Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα λαχανικά και αλατίζουμε πριν βάλουμε το ελαιόλαδο και τη φέτα. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη φέτα.

Προαιρετικά βάζουμε εάν θέλουμε λίγη ξερή ρίγανη.

Κόβουμε το από πάνω μέρος του καρβελιού και αφαιρούμε τη ψίχα από μέσα για να δημιουργήσουμε μια φωλιά. Βάζουμε τη σαλάτα μέσα στη φωλιά και τοποθετούμε όρθιο το καπάκι του ψωμιού που είχαμε αφαιρέσει.

xoriatiki-karveli

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
1
ΧΡΟΝΟΣ
10΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σαλάτες
ΥΛΙΚΑ
  • 2 καρβέλια χειροποίητα
  • 400 γραμ. ντομάτα (3ντομάτες)
  • 90 γραμ. πιπεριά πράσινη κομμένη σε λεπτές ροδέλες (1 πιπεριά)
  • 100 γραμ. κρεμμύδι ξερό σε μισή ροδέλα λεπτή
  • 1 αγγούρι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 400 γραμ. ελαιόλαδο
  • 3 γραμ. αλάτι
  • 150 γραμ. φέτα κομμένη σε μεγάλα κυβάκια
  • 60 γραμ. αγγουράκι πίκλα κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 70 γραμ. ελιές καλαμών (12-14 ελιές ξεπλυμένες)

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ