Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Χειροποίητα τσιπς πατάτας με φρέσκια ρίγανη

Γεμίζουμε κατά το ήμισυ με ηλιέλαιο το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε για το τηγάνισμα.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε υψηλή θερμοκρασία.

Ρίχνουμε μία πατάτα μέσα, όταν τηγανίζεται με γρήγορο ρυθμό το λάδι είναι στη σωστή θερμοκρασία.

Προσθέτουμε τις πατάτες σε μικρές μερίδες και τηγανίζουμε για περίπου 4 λεπτά ή μέχρι να έχουν ροδίσει ελαφρά.

Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ με χαρτί κουζίνας ώστε να απορροφηθεί το επιπλέον λάδι.

Προσθέτουμε το αλάτι και τη ρίγανη.

patatesOregano

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
1/5
ΠΙΑΤΑ
1
ΧΡΟΝΟΣ
10΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΛΙΚΑ
  • 5 μεσαίες πατάτες, πλυμένες και κομμένες σε φλοίδες.
  • Ηλιέλαιο
  • Αλάτι
  • Ρίγανη

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ