Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+
Μπιφτέκια από κιμά κοτόπουλου με τηγανητές πατάτες ή ρύζι

Σοτάρετε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και το αφήνετε να κρυώσει. Σε μια λεκάνη βάζετε τον κιμά κοτόπουλου, προσθέτετε όλα τα υλικά, ρίχνετε και το κρεμμύδι που έχετε σοτάρει, αφού το αφήσετε να κρυώσει και ανακατεύετε πολύ καλά.

Προθερμαίνετε τον φούρνο πάνω-κάτω στους 180 οC. Πλάθετε τα μπιφτέκια (120 – 130 g το καθένα) και τα τοποθετείτε πάνω σε ταψί με λαδόκολα. Ψήνετε για 30 λεπτά.

Σερβίρετε τα μπιφτέκια και τα συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές ή ρύζι.

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
2/5
ΠΙΑΤΑ
4
ΧΡΟΝΟΣ
40΄
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πουλερικά
ΥΛΙΚΑ
  • 900 g κιμάς κοτόπουλου
  • 70 g ελαιόλαδο
  • 250 g κρεμμύδι
  • 2 αυγά
  • 80 g φρυγανιά, τριμμένη
  • 70 g κέτσαπ
  • 70 g απαλή μουστάρδα
  • 10 g δυόσμος, ψιλοκομμένος
  • 10 g μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 7 g αλάτι
  • 1 g πιπέρι
  • 15 g ξύσμα πορτοκάλι

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ