ΖΟΥΜΕΡΟ
ΛΕΥΚΟ ΚΡΕΑΣ
ΚΑΙ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ

Όταν αξίζουν, φαίνεται από την πρώτη µατιά, από το ζωηρό χρώµα και την καθαρότητα κάθε κοµµατιού.

Την Κυριακή που μαζεύεται όλη η οικογένεια, στα μεγάλα γιορτινά τραπέζια και στις πιο αναπάντεχες επισκέψεις, το κοτόπουλο, το κρέας και τα λουκάνικα θα είναι εκεί με τη δυνατή γεύση τους για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μπαίνοντας σε φούρνους, γεμίζοντας τηγάνια, ή απλά πέφτοντας στα κάρβουνα. Εκτός όμως από την ικανότητά τους να προσφέρουν αληθινή απόλαυση με το πιο απλό μαγείρεμα, τα κρέατα προσφέρουν επιλογές που με ελάχιστη φαντασία και γαστριμαργική γνώση κάνουν κάθε πιάτο μια νέα ανακάλυψη. Πουλερικά. Χοιρινό. Βόειο. Λουκάνικα. Έχετε όλες τις επιλογές στο κρεοπωλείο LIDL συσκευασμένες. Γιατί μόνο έτσι διατηρείται σωστά η υψηλή ποιότητα του κρέατος και παραμένει αναλλοίωτη η γεύση. Και έτσι ελέγχουμε κάθε μέρα την ποιότητα και τη φρεσκάδα  των προϊόντων μας.

agrolab

Το δειγματοληπτικό πρόγραμμα ελέγχου της Agrolab, είναι συνεχές και περιλαμβάνει φυσικές, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αναλύσεις των προϊόντων και έχει σκοπό τη μέγιστη δυνατή εξασφάλιση των καταναλωτών.

Αποτελεί έναν επιπλέον έλεγχο υγιεινής και ασφάλειας από αυτούς που εκτελούν οι προμηθευτές της LIDL HELLAS και έχει σκοπό να διασφαλίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό:

 • τη διάρκεια ζωής του προϊόντος έως και την ημερομηνία που αναγράφεται
 • την ελαχιστοποίηση του κινδύνου μεταβολής των ποιοτικών του χαρακτηριστικών
 • την ελαχιστοποίηση του κινδύνου χημικών επιμολύνσεων κατά την παραγωγή του
 • την υγιεινή και τη φρεσκάδα του
 • και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τον καταναλωτή.
Χρήστος Λαμπρόπουλος
Εμπορικός Διευθυντής
Φλωρίδης / Εμπόριο Προϊόντων Κρέατος

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΑΣ

Αξιοποιούμε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος στην Ελλάδα, και έτσι καταφέρνουμε να ελαχιστοποιούμε την ανθρώπινη παρέμβαση και να μειώνουμε το χρόνο επεξεργασίας έως και την τελική τυποποίηση. Ταυτόχρονα, τηρείται με άριστο τρόπο μία αλυσίδα ψύξης, η οποία εξαλείφει τις πιθανότητες επιμόλυνσης των προϊόντων και εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητά τους.

Σημαντικό πλεονέκτημα της τυποποίησης αποτελεί η διατήρηση της φρεσκάδας στα κρέατα και πουλερικά για περισσότερες μέρες, καθώς η συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας (ΜΑP) διατηρεί τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του κρέατος και δρα ανασταλτικά στην ανάπτυξη ενζύμων και μικροοργανισμών που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητά του. Επίσης, το τυποποιημένο προϊόν δεν επιβαρύνεται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως ξένες ύλες και μικροβιακές ή χημικές επιμολύνσεις που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τόσο την ποιότητα, όσο και την ασφάλεια του προϊόντος. Αυτό σημαίνει ότι στα LIDL φθάνουν καθημερινά τα φρέσκα προϊόντα μας υπό άριστες συνθήκες, με ειδικά οχήματα της εταιρείας μας και σε θαλάμους ψύξης, τηρώντας όλα τα υγειονομικά κριτήρια ώστε να εξασφαλίζεται η φρεσκάδα τους.

Πέρα από τη φρεσκάδα τους, εγγυόμαστε και την ποιότητά τους, την οποία μπορείτε να αναγνωρίσετε από τον έντονα ερυθρό, ανοιχτού τόνου χρωματισμό τους, το άρωμα νωπού «φρέσκου» κρέατος και την εξαιρετική εμφάνισή τους.

Ξέρετε πόσο απολαυστικό είναι κάθε κομμάτι κρέας.
Μάθετε πώς γίνεται να είναι κάθε φορά απολαυστικό!
 • Έχει ελεγμένη προέλευση, η οποία αναγράφεται πάντα στη συσκευασία για να ξέρετε πού μεγάλωσε.
 • Κάθε κομμάτι συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα και έχει ημερομηνίες παραγωγής και λήξης. Γιατί συσκευασμένο ελέγχεται συνεχώς και δεν μένει εκτεθειμένο σε εξωτερικούς παράγοντες. Μπορεί να μεγαλώσαμε με κομμάτια κρέατος τοποθετημένα σε βιτρίνα, σήμερα όμως, συσκευασμένα συντηρούνται καλύτερα.
 • Από τη σφαγή μέχρι την τοποθέτηση στα ψυγεία ακολουθείται ένας αυστηρά ελεγχόμενος κύκλος διαδικασιών.
 • Η σταθερή θερμοκρασία ψύξης στις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες, η άμεση παράδοση και η σωστή συντήρηση στα καταστήματα είναι η πραγματική εγγύηση για την υψηλή ποιότητα κάθε κομματιού.
 • Οι παραγωγοί που κατάφεραν να περάσουν τη διεξοδική αξιολόγησή μας, συνεργάζονται καθημερινά με κτηνίατρους, γεωπόνους και βιολόγους. Γιατί για εμάς, η ορθολογική ανάπτυξη των ζώων και η υγεία τους παίζουν σημαντικό ρόλο.
 • Οι έλεγχοι ποιότητας σε πιστοποιημένα, ανεξάρτητα εργαστήρια πραγματοποιούνται όλο και πιο συχνά. Παράλληλα, πραγματοποιούνται και έλεγχοι στους Έλληνες προμηθευτές μας, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Αυτή η πρακτική προτρέπει ολόκληρη την αλυσίδα σε συνεχή βελτίωση, σε εφαρμογή νέων τεχνολογιών και εξελιγμένων μεθόδων παραγωγής.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ