ΑΓΝΟ ΓΑΛΑ,
ΘΡΕΠΤΙΚΑ
ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ
ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ
ΟΛΟ ΓΕΥΣΗ

Όταν αξίζουν φαίνεται από τον τόπο καταγωγής τους, από τη διατροφική αξία και τη γεµάτη γεύση τους.

Πριν ξεκινήσουμε για το σχολείο η μαμά πάντα επέμενε «να πιείς το γάλα σου». Μέχρι και σήμερα αυτή η συνήθεια μας ακολουθεί παντού. Τα γαλακτοκομικά είναι βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής μας. Το ελληνικό γιαούρτι με το οποίο καταφέραμε να ξεκινήσουμε δίαιτα και να «κατακτήσουμε» ολόκληρο τον κόσμο. Τα τυριά με τα οποία προσφέραμε πλούσια γεύση στους ουρανίσκους μας και δώσαμε γιορτινή αίσθηση σε λιτά τραπέζια. Όλα θα τα βρείτε στα LIDL. Αγνά, θρεπτικά και γευστικά. Έρχονται κάθε μέρα από Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι συνδυάζουν μοναδικά την παραδοσιακή παραγωγή και τις εξελιγμένες μεθόδους συλλογής αγνού γάλακτος και δημιουργίας γαλακτοκομικών. Και όταν τα προϊόντα φτάνουν στο κατάστημα, εκτός από τους τακτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής τους, τοποθετούνται στα ψυγεία και συντηρούνται άψογα μέχρι τη στιγμή που θα τα πάρετε στα χέρια σας. Πολλοί έλεγχοι, πολλές διαδικασίες. Αυτός είναι όμως ο τρόπος για να βρίσκετε πάντα υψηλής ποιότητας φρέσκο αγνό γάλα, παραδοσιακό και στραγγιστό γιαούρτι και ντόπια, γευστικά τυριά.

Χρήστος Παπαζηλάκης
Διευθυντής Παραγωγής
Εβροφάρμα / Γαλακτοκομική και Τυροκομική Μονάδα

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΑΣ

Δραστηριοποιούμαστε στο ακριτικό Διδυμότειχο με αντικείμενο την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων γάλακτος και διατροφής. Παράγουμε φρέσκο αγνό γάλα, γάλα με κακάο, Αριάνι, στραγγιστό και παραδοσιακό γιαούρτι αλλά και τυροκομικά προϊόντα, όπως η φέτα ΠΟΠ και ο παραδοσιακός τελεμές Θράκης.

Αξιοποιούμε τις πρώτες ύλες που μας προσφέρει ο τόπος μας.  Συνεργαζόμαστε σταθερά με περισσότερες από 350 οικογένειες κτηνοτρόφων της Θράκης και διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με περισσότερους από 200 αγρότες προμηθευτές ζωοτροφών. Στην ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ εργάζονται συνολικά 150 εργαζόμενοι.

Το οικοσύστημα της Θράκης είναι το πιο γόνιμο για την παραγωγή προϊόντων μεσογειακής διατροφής. Το κλίμα, οι θρεπτικές ζωοτροφές, το μεράκι των κτηνοτρόφων, η παράδοση στην παραγωγή γαλακτοκομικών, οι δεξιότητες, η επιστημονική και βαθιά εξειδικευμένη γνώση των ανθρώπων μας αποτελούν κατά τη γνώμη μας όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε να αναπτυχτεί η κτηνοτροφία, η παραγωγή αγνού γάλακτος και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το στραγγιστό γιαούρτι και η φέτα.

Ξέρετε πως τα γαλακτοκομικά είναι πλούσια σε γεύση.
Μάθετε και πώς εξασφαλίζουμε ότι παραμένουν θρεπτικά!
  • Οι επιλεγμένοι παραγωγοί μας δεν χάνουν χρόνο, προχωρούν άμεσα στην τυποποίηση των γαλακτοκομικών εξασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες κατά την παστερίωση. Έτσι διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά των γαλακτοκομικών μας.
  • Έχουν καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής για να εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων από τη φάρμα μέχρι τα ψυγεία κάθε καταστήματος LIDL.
  • Αντικαθιστούν τη σόγια στις ζωοτροφές με φυτικά συστατικά καλύτερης ποιότητας.
  • Επενδύουν στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων για να διατηρούνται οι καλές συνθήκες σταβλισμού.
  • Παράγουν τόσο γάλα όσο χρειάζεται για να καλύπτεται η ζήτηση και, παράλληλα, να διατηρείται η υψηλή ποιότητα κάθε προϊόντος που παράγεται.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Κάθε γεύση και ένα μικρό ταξίδι!

Ο διάσημος Chef μας ξεναγεί στον τόπο γέννησης της κάθε συνταγής. Μαζί του ανακαλύπτουμε αγνά υλικά και μοναδικές γεύσεις.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κάθε πιάτο και μία γευστική εμπειρία!

Για τον Λευτέρη Λαζάρου το φαγητό είναι ένας τρόπος για να φανερώσεις τον χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό κάθε του συνταγή έχει αυθεντικό χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

A DATE WITH
THE CHEF

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει μαζί σας από την κουζίνα του σε ζωντανή σύνδεση.

Με live streaming θα δίνει συμβουλές για την προετοιμασία μοναδικών συνταγών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ